BraidingCornrowsDreadlocks

Welke vorm krijgen de vakjes op mijn hoofd?

Wanneer je een hairstyle neemt met losse plukken – zoals box braids, twists of dreadlocks – worden er natuurlijk vakjes op je hoofd gemaakt. Wanneer je dreadlocks op volledig natuurlijke wijze laat groeien, dan zullen de vakjes ‘random’ vormen en formaten krijgen. In alle andere gevallen kun je echter zelf bepalen hoe de vakjes er uit komen te zien!

Rondjes

Het meest populair zijn toch wel de ronde vakjes. Althans, helemaal rond zijn ze niet. Je zou het door de boogjes een klein beetje kunnen vergelijken met schubben. Doordat de vakjes redelijk ‘random’ worden gemaakt, geeft het een heel mooi natuurlijk effect!

Vierkantjes

Ga je voor een strakkere look? Dan zijn vierkante vakjes waarschijnlijk een goede keuze. Door de rechte hoeken en strakke scheidingen komt de gekozen hairstyle er wat formeler uit te zien.

Driehoekjes

Wat tegenwoordig ook steeds populairder wordt, zijn driehoekige vakjes. Door deze op de juiste wijze de plaatsen krijg je een heel mooi effect, waar deze vorm vakjes ook haar bijnaam ‘diamond parts’ aan te danken heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published.