BraidingDreadlocksTwisting

Ik wil dat mijn hoofdhuid niet te veel zichtbaar is, kan dat?

Veel mensen vinden het niet fijn als er te veel hoofdhuid bloot ligt na het plaatsen van braids, twists of dreads. In de meeste gevallen kun je dit vrij eenvoudig voorkomen! Wanneer je van jezelf erg dun en/of weinig haar hebt, zul je natuurlijk altijd wel wat hoofdhuid zien. Het lastige in dit geval is ook dat je niet erg veel synthetisch haar kunt toevoegen om het wat voller te maken. De verhouding van de hoeveelheid eigen haar en de hoeveelheid synthetisch haar zal daardoor namelijk verkeerd komen te liggen, waardoor je het risico hebt dat je eigen haar zal beschadigen. Braids & Dreads zal hier altijd rekening mee houden, en daarom nooit te veel synthetisch haar toevoegen. Als tegenhanger hiervan zie je natuurlijk wel iets meer hoofdhuid. Echter, enkele dagen na het plaatsen van je nieuwe hairstyle zal het meeste ‘strakke’ er af zijn en gaan de vlechtjes wat losser zitten. Hierdoor oogt het natuurlijker en zijn de scheidingen ook meteen veel minder zichtbaar. Zo heb je toch weinig zichtbare hoofdhuid en weet je zeker dat je eigen haar er niet onder lijdt! Heb je van jezelf al een volle bos haar? Dan zul je sowieso weinig hoofdhuid zien, wat mede te danken is aan het baksteenpatroon waarin Braids & Dreads alle braids, twists en dreads plaatst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.