Ik werk vanuit huis, in Den Haag. In overleg kan er eventueel een afspraak gemaakt worden in Etten-Leur (regio Breda/Roosendaal). Voor afspraken in Etten-Leur wordt een toeslag in rekening gebracht. Op beide locaties is er de mogelijkheid gratis voor de deur te parkeren, en ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar. Ik kom helaas niet bij klanten aan huis, tenzij er sprake is van een handicap (ook dit gaat in overleg, bij wijze van uitzondering) of eventueel een bruiloft.

Voordat je een afspraak maakt is het van belang om de informatie over het betreffende kapsel zorgvuldig door te lezen. Zo voorkom je dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben, wees dan niet bang om deze te stellen. Ik heb liever dat je me benaderd met een waslijst vol vragen, dan dat je naderhand ontevreden bent met je kapsel omdat het niet aan je verwachtingen voldoet!

Als je overtuigd bent en een afspraak bij Braids & Dreads wilt maken kun je hierover contact opnemen via nathalie@braidsanddreads.nl of 06 51 61 18 19. Indien ik de telefoon niet opneem, stuur me dan een berichtje via WhatsApp. Omdat ik vaak met klanten bezig ben en dus mijn handen niet vrij heb kan ik namelijk niet altijd opnemen!