Wat is het adres?
Ik werk vanuit huis in Den Haag. Uit privacy- en veiligheidsoverwegingen heb ik het volledige adres niet online staan. Wanneer je een afspraak wilt maken zul je tijdig het exacte adres van me ontvangen. De locatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer; tram 9 en tram 4 stoppen op enkele minuten loopafstand. Dit zijn directe lijnen die zowel via NS-station Den Haag Hollands Spoor als Den Haag Centraal rijden. Tevens stoppen bus 21 en bus 25 vlakbij. Ook met de auto is de locatie perfect bereikbaar; er is ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis) in de straat.

Komt Braids & Dreads ook aan huis?
In principe kom ik niet aan huis, tenzij er sprake is van een handicap o.i.d. waardoor je zeer slecht ter been bent. In dat geval ben ik natuurlijk altijd bereid (in overleg) een uitzondering te maken.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen?
Heb je een kleine waarvoor je geen oppas kunt regelen is dat geen probleem; ik heb flink wat speelgoed en kinderfilms in huis liggen zodat je zoon of dochter zich prima kan vermaken. Mocht het zetten van het gewenste kapsel veel tijd in beslag nemen is het echter wel aan te raden een oppas voor kinderen te regelen.

Wat als ik te laat kom?
Helaas is het regelmatig voorgekomen dat men te laat op een afspraak kwam, of zelfs helemaal niet kwam opdagen. Braids & Dreads heeft een enorm drukke agenda en om uitloop te voorkomen hebben we daarom een regeling gemaakt. Wanneer je meer dan 15 minuten te laat bent komt je afspraak in principe automatisch te vervallen. Heb je netjes en tijdig laten weten dat je het op het afgesproken tijdstip niet zou redden? Dan kun je de afspraak natuurlijk zonder problemen op een ander moment opnieuw inplannen. Kom je bij de tweede keer weer niet of te laat, dan kun je enkel nog een afspraak maken met vooruitbetaling. Vanaf de derde keer kun je helaas geen nieuwe afspraak meer bij Braids & Dreads maken.